HACKING

Flyplasskjermer i Beirut ble hacket av Hizbollah-kritikere

Anti-Hizbollah-meldinger lyste søndag mot passasjerene på flyplassen i Beirut. Skjermene er blitt hacket, ifølge landets nyhetsbyrå.

Anti-Hizbollah-meldinger lyste søndag mot passasjerene på flyplassen i Beirut. Skjermene er blitt hacket, ifølge landets nyhetsbyrå. (Arkivbilde.)
Anti-Hizbollah-meldinger lyste søndag mot passasjerene på flyplassen i Beirut. Skjermene er blitt hacket, ifølge landets nyhetsbyrå. (Arkivbilde.) Foto: Hassan Ammar/AP/NTB
8. jan. 2024 - 07:12

Meldingene står ved siden av emblemet til den kristne «Soldiers of God»-gruppen, viser bilder i lokale medier.

Ifølge nyhetsbyrået påvirket hackingen av avgangs- og ankomstskjermene bagasjesystemet. Myndighetene jobber med å gjenopprette skjermene for å opprettholde normal trafikk på flyplassen.

Siden Gazakrigen brøt ut 7. oktober, har det vært nesten daglig beskytning fra Hizbollah over grensen mot Israel til støtte for palestinerne.

Meldingene skal ha oppfordret den mektige, Iran-støttede gruppen til ikke å «dra landet inn i krig». Hizbollah har ikke villet kommentere dette overfor AFP, men gikk etter hvert ut med en videouttalelse. Der nekter de for å ha hacket skjermene, men beskriver det hele som «djevelens verk».

Etter tøffe forhandlinger kom til slutt Viaplay og Telia til enighet om en ny avtale.
Les også

Viaplay og Telia er enige om ny avtale

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.