Flytter inn på Fornebu

Telenor-direktørene Ingvild Myhre og Kjell Erik Tenold er tydelig lettet over å kunne ønske Accenture og 800 nye leietakere inn i lokalene på Fornebu.

Telenor-direktørene Ingvild Myhre og Kjell Erik Tenold er tydelig lettet over å kunne ønske Accenture og 800 nye leietakere inn i lokalene på Fornebu.

Fornebuområdet beveger seg ett skritt nærmere mot å bli et tyngdepunkt for innovasjon og verdiskapning i Norge, mener Accenture blir resultatet av at 800 av deres konsulenter i dag flytter inn hos Telenor.

- I Telenor-senteret på Fornebu har vi fått en helhetlig løsning. Vi får et konsept som er tilnærmet skreddersydd for en virksomhet som vår, der det kreves at vi er fleksible og mobile. Vi har hittil vært fordelt på flere kontorer i Oslo og vi ser frem til å samle hele selskapet under ett tak, sier administrerende direktør i Accenture, Nils Øveraas i en pressemelding utsendt i dag.

- Accenture går fra å være et tradisjonelt konsulentselskap til sterkere å integrere outsourcing og allianser i vår virksomhetsmodell. Ved å flytte til Fornebu kommer vi nærmere våre viktigste samarbeidspartnere og bidrar til at området Lysaker-Fornebu blir et tyngdepunkt for teknologiutvikling og verdiskapning i Norge, sier Øveraas.

Accenture leier 6.000 kvadratmeter kontorlokaler i Telenor-senteret på Fornebu. Leieavtalen med Accenture innebærer at selskapet også satser på den teknologiske plattformen Telenor har utviklet i forbindelse med etableringen av sitt nye hovedkontor på Fornebu. I tillegg skal Accenture kjøpe tjenester som personalrestaurant og adgangskontroll til Accenture.

Noe sier oss at leieprisen Accenture må betale ikke er svært avskrekkende.

Til toppen