RESULTATERFINANS

Fokus Bank gir Mac-brukere en reserveløsning

Etter å ha tenkt på saken gjør Fokus Bank helomvending i spørsmålet om å tilby Mac-brukerne en nettbankløsning. Nå hoster banken opp en reserveløsning for sine Mac-kunder.

Frode Eriksen
7. nov. 2001 - 08:20

Mandag la Fokus Bank om nettbankløsningen sin med den følge at Mac-brukerne ikke lenger ville få tilgang til nettbanken. Etter at digi.no omtalte nettbankomleggingen til Fokus Bank tirsdag har banken tenkt tingene litt nøyere igjennom. Og det viser seg at banken likevel har en løsning som Mac-brukere kan benyttes.

- Vi tar dette svært alvorlig, sier kommunikasjonsdirektør i Fokus Bank, Jan Frode Janson, til digi.no.

I sin omtale av Fokus Banks nettbankomlegging benyttet digi.no anledningen til å gjengi kjerneverdiene til Fokus Bank, der blant annet tilgjengelighet er ett av fem viktige begrep.

Jonsson legger ikke skjul på at banken ble ekstra innstilt på å finne en løsning når bankens kjerneverdier ble referert.

- Inntil videre tilbyr vi Macbrukere en midlertidig løsning, som er lik den løsningen som opprinnelig var ment for bedriftskundene våre. Men den fungerer også godt for privatkunder, sier Jonson. Dette vil gjelde inntil vi får en mer permanent løsning.

- Dette korresponderer også med hva vi har erfart at mange av Mac-brukerne er selvstendig næringsdrivende.

Jonson sier at løsningen er oppe og tilbys alle Mac-kunder som ber om den, og legger til at Fokus Bank igjen er tilgjengelig for alle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.