Følg «Google I/O» fra mobilen

Utsolgt konferanse med direktesending i ny app.

Billettene til Googles utviklerkonferanse I/O ble revet bort på 20 minutter. Neste uke vil det likevel være mulig å følge arrangementet direkte via en ny Android-app.
Billettene til Googles utviklerkonferanse I/O ble revet bort på 20 minutter. Neste uke vil det likevel være mulig å følge arrangementet direkte via en ny Android-app. (Bilde: Google)

Utsolgt konferanse med direktesending i ny app.

Den årlige utviklerkonferansen Google I/O ble utsolgt på rekordtid.

Når arrangementet i San Francisco sparkes i gang neste uke, blir det likevel mulig for alle interesserte å følge med direkte.

Konferanse-app

2012-utgaven av konferanse-appen er nå tilgjengelig for nedlasting i Google Play. Den har blitt utstyrt med videostrømming og skal dekke noen av foredragene i sanntid. I hvertfall åpningsforedragene og andre sentrale begivenheter.

Android-appen gir som ved tidligere års utgaver også detaljer om foredragene, samhandling med andre konferansedeltakere, kart over området, mulighet for å sette opp eget program med påminnelser og lignende.

Android 2.2 er satt som minstekrav til programvaren, mens videooverføringen krever operativsystemet Android 3.0 (Honeycomb) eller nyere.

Gir ut kildekoden

Selskapet lover å gi ut kildekoden til applikasjonen straks konferansen er over, ifølge en kunngjøring av Android-utvikler Roman Nurik.

Konferansen arrangeres fra onsdag til fredag i neste uke.

Foruten innhold spesielt myntet på utviklermiljøene har Google for vane å vise fram eller lansere helt nye produkter under Google I/O, og tradisjonen fortsetter etter alt å dømme denne gangen.

Mulighetene er store for at Google drar fram et syvtommers Nexus-nettbrett, som muligens er produsert i samarbeid med Asus. Ryktene skal ha det til at dette produktet kjører neste versjon Android med kodenavn «Jelly Bean».

    Les også:

Til toppen