Folk er mest lei av jobben sin på mandager

40 prosent av alle nye CV-er som legges inn hos nettrekrutteringsselskapet Jobline skjer på mandag og tirsdag.

Nordmenn er mest lei av jobben sin på mandag. Det viser tall fra Jobline Norge. De aller fleste jobbformidlingstjenester lar brukerne registrere sin CV i en CV-base. Jobline har undersøkt hvilke dager folk er mest aktive med å legge inn CV-en sin.

Ikke overraskende, er det mandager flest finner denne sysselen passende. Enten er man lei av jobben sin på mandager, eller så er dette en passende dag å begynne 'et nytt og bedre liv'. Tirsdag og onsdag er også aktive dager for CV-innleggelse, opplyser selskapet i en pressemelding.

40 prosent av alle CV-er som legges inn hos Jobline, skjer på på mandag og tirsdag. Deretter går det jevnt nedover resten av uken. Helgen er definitivt ikke jobbsøkertid, skal man tro selskapets statistikk for det siste halve året. - Nordmenn bruker hverdager, og trolig arbeidstiden sin til å legge inn CV-er i vår database. I tillegg er folk mest lei av jobben sin etter et par dager med fri, det sier Jobline-direktør Haakon Gellein.


Selskapet, som i juli ble kjøpt opp av den amerikanske rekrutteringsgiganten Monster.com, har i dag en database med snart 60.000 nordmenn som ønsker
seg ny jobb.

Monster, på sin side, hadde det siste året en økning på 1.200 nye CV-er hver time.

Til toppen