BEDRIFTSTEKNOLOGI

For 69.000 er Spartacus din

Nå kan du kjøpe 20th Anniversary Mac - Spartacus - fra Apple-forhandleren Office Line. Av de 50 maskinene som kommer til Norge er det 39 igjen.

Jens Kanden
29. mai 1997 - 14:53

Endelig kan du kjøpe 20th Anniversary Mac. For 68.880 kroner inklusive moms er maskinen din. Norge har fått en kvote på 50 maskiner av de 12.000 som blir produsert. Apple Center Office Line AS i Oslo har fått 45 maskiner, mens LindMac AS i Trondheim har fått fem.

LindMac vil fordele maskinene etter en eksklusivitetslinje som Apple har lagt opp til.

- Vi har fått en rekke henvedelser og vil selge de fem maskinene til utvalgte kunder blant de interesserte, forklarer Oddbjørn Adolfsen i LindMac til digi.

OfficeLine, på sin side, har droppet denne fremgangsmåten og gjort jubileumsmodellen tilgjengelig for dem som ønsker å kjøpe, etter først-til-mølla-prinsippet.

- Vi har snakket med Apple og gjorde det klart at det var uaktuelt å ta en rekke navn for så å velge ut hvem som skulle få en jubileumsmodell, forteller Tine Ramberg, salgssjef i Office Line AS, til digi.

- Office Line fikk tildelt 45 maskiner, og vi begynte å ta bestillinger tirsdag; nå har vi 39 igjen, sier Ramberg.

- Levering vil skje i løpet av august, avslutter Ramberg.

Som kjøper får du skikkelig VIP-behandling av Apple. Maskinen blir levert av en tekniker som installerer maskinen for deg. Du får tre års garanti og eget telefonnummer for brukerstøtte.

<</FONT>img src=http://digi.no/img/digi/illu/apple_jub_mac2.jpg width=207 height=231 align=center hspace=5 vspace=5 border=0 alt="Spartacus - 20th Anniversary mac">

Spartacus er en designmessig lekker, futuristisk høyoktanmaskin - kulminasjonen av Apples 20 års erfaring som designer og produsent av datamaskiner. Maskinen kommer med 250MHz PowerPC 603e-prosessorer, 32MB minne, 2GB disk, innebygd TV- og radiomottaker, S-video inngang, vertikalmontert CD-ROM-spiller, 33,6 Kbps modem, og en flatpanel aktiv matriseskjerm. Dessuten får du et spesialbygd Bose lydsystem hvis lydkvalitet matcher et høykvalitets stereoanlegg.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.