BEDRIFTSTEKNOLOGI

for K56flex

Hayes vil i løpet av første halvår tilby amerikanske modemeiere å bytte ut sitt gamle modem mot et nytt K56 flex modem. Prisen på pakken i USA vil være 99 dollar.

5. feb. 1997 - 17:50

Den bitre striden mellom U.S. Robotics' X2 standard og K56flex-standarden raser fortsatt for fullt i USA. Siste fremstøt i drakampen kommer fra fordums modemstorhet,Hayes, som nylig proklamerte at de ville satse på K56flex-standarden. Selskapet lover nå eksisterende modemeiere K56flex-modem mot at de leverer inn sitt gamle modem. Innbytteprisen vil være 99 dollar, hvilket er en ganske aggressiv pris i modemsammenheng. De som har kjøpt Hayes modem etter 2. februar '97 vil dessuten få byttet ut sine modem gratis når de nye K56flex-modeller kommer på markedet.

For norske internettstreifere med analog linje ser det likevel ut til at den nye modemteknologien lar vente på seg. Av den grunn har Hayes også bestemt seg for å vente en stund med tilsvarende markedsfremstøt her i landet.

- Vi ønsker ikke gå aggressivt inn på det norske eller finske markedet før det er avklart hvorvidt det blir støtte i den nye europeiske CTA modem-standarden, sier Henrik Høyer, som er salgssjef for Hayes i Scandinavia og Tyskland.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.