Forbedret 30-tommer fra Dell

Dell annonserte denne uken en ny og forbedret versjon av selskapet 30-tommers dataskjerm.

Dell annonserte denne uken en ny og forbedret versjon av selskapet 30-tommers dataskjerm.

Utvalget av 30 tommer store dataskjermer er ikke stort. Derfor vekker det fortsatt oppmerksomhet når det kommer en ny modell.

Denne gang er det Dell som annonserer en ny versjon av selskapet eksisterende modell. Den nye modellen, UltraSharp 3007WFP-HC, skal først og fremst ha fått et langt bredere fargeregister. Det dekker nå 92 prosent av fargeutvalget til NTSC. Dell oppgir ikke hvor stort fargeregister dagens modell, 3007WFP, har, men forteller at de fleste skjermer dekker 72 prosent av NTSC-fargene.

Det omfattende fargeregisteret skal ha blitt oppnådd ved å bruke bakgrunnsbelysning basert på Wide Cold-Cathode Fluorescent Lighting (W-CCFL).


I pressemeldingen oppgir Dell av typisk responstid er 8 ms, mens tallene for grå til går er 11 ms og fra svart til hvitt er 14 ms. De to siste tallene tilsvarer responstidene til dagens modell, hvor tiden fra svart til hvitt regnes som «typisk».

De øvrige egenskapene skal tilsvare dagens modell.

Dell Ultrasharp 3007WFP-HC skal komme på markedet i USA den 21. november med en pris som starter på 1699 dollar. Dagens modell koster i USA 1499 dollar. Den er på tilbud i Norge for 12.360 kroner.

Til toppen