BEDRIFTSTEKNOLOGI

Forbedret klyngedrift fra Scali

Scali har oppgradert sitt verktøy for å styre komplekse og desentraliserte Linux-klynger.

24. jan. 2006 - 12:41

Scali kunngjør i dag en oppdatert versjon av Scali Manage, et verktøy for å styre distribuerte klynger og servere.

I pressemeldingen heter det at «Scali Manage 5 er strukturert for å tilby den optimaliserte funksjonaliteten som bedrifter behøver for på en effektiv måte å allokere og styre samlinger av klynger og servere i avanserte datamiljøer.»

Verktøyet gjelder klynger for både tungregning og forretningsapplikasjoner.

Forbedringene fra tidligere utgaver skal være:

  • Et oppgradert brukergrensesnitt med hjelperutiner skal forenkle komplekse allokeringsoppgaver og hjelper til å få driftsmiljøene opp effektivt og hurtig.
  • Smart allokering av klynger og servere – gir fleksibiliteten i både RPM og image-basert programvareutrulling, og muliggjør automatisert installasjon av nye klynger, oppgraderinger eller tilleggsprogramvare, samt mulighet for hurtig allokering eller reallokering av eksisterende miljøer. Scali er eneste selskap som tilbyr begge installasjonsmetodikker.
  • Forbedret Single-Point Management, der ett skjermbilde gir samlet dataoversikt og lett tilgang til mer detaljert informasjon.
  • Handlingsrettet klyngeovervåkning, det vil si et konsolidert dashboard som gir påvirkelig informasjon for store miljøer, med forenklet styring av miljøets ytelse og tilstanden.

Scali Manage 5 støtter Red Hat og Novell Linux, AMD og Intel-prosessorer (også Itanium), og klyngekopling over Ethernet, Myrinet og Infiniband. Produktet markedsføres som «Total cluster lifecycle management for the Linux datacenter».

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.