Forbedringer i Windows 2

20: Bedre støtte for flere profiler ved feks bruk av laptop og forskjellig nettverkskonfigurasjon på de forskjellige stedene man er (jobbb, hjemme, kurs, konferanser, venner)

21: Forbedre versionshåndtering og flerbruker-støtte for dokumenter en gruppe med folk lager sammen

22: Hjelpefunksjonene i alle MS-produkter krever at man spør akkurat de spørsmål som er definert i programmet. Systemet burde være flinkere til å åpne for synonymer, så man ikke må gjette hvilke ord MS bruker.

23: Når man skal merke noe, må man kunne merke det man merker. Det er grenseløst irriterende at Windows bestemmer at du skal merke hele ord etc. Denne funksjonaliteten går etter det jeg forstår heller ikke an å slå av.

24 I en rekke Windowsfeilmeldinger, innstillinger etc. kan man ikke merke teksten. Blant annet kan man ikke merke og kopiere feilmeldinger. Det er komplett idiotisk.

25: Det irriterer meg grenseløst at man ikke kan stanse prosesser i Windows. Operativsystemet tillater at applikasjoner beslaglegger alt ledig minne, slik at vinduene fryser og man ikke kan benytte "Av"-knapper. Det ville vært en kjempefordel om operativsystemet alltid "holdt av" nok minne til å kunne stanse pågående prosesser.

26: Jeg ønsker at de kunne ha et verktøy som kunne slette all informasjon som, AutoCompleted Forms, AutoCompleted Password, Cookies, History, Teporary files, Most Resently i Mediaplayer og Realone, Resent documents etc. Med andre ord all informasjon som kan forhindre at "snushaner" kan få tak i etter at man har folatt PC`n. Dette burde jo vært en selvfølge, men verktøyet Windows har i dag er alt for dårlig. Eksempel på et godt program er fpl. "Sysyem Security Suite".

27: Jeg savner en tastkombinasjon (tilsvarende Ctrl+V) for å lime inn uformatert tekst, da det er slitsomt å gå inn i menyene for å gjøre dette.

28: Windows trenger et mer oversiktelig system for å håndtere avtaler, launching av programmer/timere, nedtelling, klokke og alt sånt i ett. systemene slik det er dag, gjør at man må bruke mye 3part-programmer for å gjøre enkle ting som man forventer av en kalender.

29: Mulighet for å laste inn/ut ALLE drivere/moduler \"i fart\"

30: Kompilator (noe ala gcc) og en skikkelig terminal.

31: Applikasjoner som er i ferd med å starte, eller som av en eller annen grunn vil noe, må ikke få lov til å ta fokus. Slik det er nå kan en applikasjon ta fokus med en dialogboks a la: "Jeg har et problem og lurer på om du vil starte PC'en på ny?" 10 millisekund før jeg trykker linjeskift i en epost.

32: Alle Windows-OS og applikasjoner må ha multilanguage user interface. Det må ikke være forbeholdt store firma. En applikasjon kan bestemme seg for språk ut fra regionale innstillinger eller andre kriterier, selv om jeg ikke vil ha det språket, Men det er mulig det ikke er Microsofts feil.

33: Lag en måte en bruker enkelt kan ha filene sine et sted på nettet, slik at man kan bruke en annen PC og ha tilgang på all gammel mail og dokumenter. Det må være enkelt slik at man slipper å ha en IT-ekspert for å sette det opp.

34: Få messenger til å virke bak NAT routere. (Og uPNP routere for den del.)

35: I win explorer (og ellers) scroller alle vinduer som har scrollbar når man scroller. Jeg vil ALDRI scrolle mer enn et vindu av gangen. Helt sant. Dere har sikkert døpt dette multiscrolling eller noe, og er veldig stolte av dette, men faktum er: når man holder musen over et vindu med scrollbar, holder det i MASSEVIS å scrolle akkurat DET vinduet.

Vinduer ved siden av, samt fettere og kusiner av vinduet, fremtidige vinduer og påtenkte vinduer - det er ikke interessant!

36: Ta vare på instillingene mine! Ikke la bildemapper overstyre dem.

37: Windows bør ikke skjule filendelser. Dette bidrar til virus og hackere, for mange brukere ser ikke filendelser.

38: Hvorfor kan man ikke få SE hva som skjer under startup? Slik det er nå må jeg nistirre på den blå baren. Stopper den? Hmmmm....en heng, eller? Neida, disken gromler i vei. Ups. Der stoppet den igjen. Hva med å liste alle dll\'s, vxd\'s og andre lange tunge ting som skal måkes inn i minnet, under oppstart? Evt. ha en liten checkbox med \"Vis aldri denne skjermen igjen\" for oss som kunne tenke oss å følge med på ting som durer i bakgrunnen?.

Til toppen