Forlenger EDB-avtale i Sverige

Green Cargo AB har forlenget sin avtale med EDB Business Partner, noe som gir EDB driftsinntekter det neste året på om lag 43 millioner kroner. Avtalen omfatter drift og kommunikasjonsløsninger for Green Cargos virksomhet i Sverige.

- Avtalen innebærer at vi trygger vår omsetning også i det svenske markedet, sier konsern- direktør John-Arne Haugerud i EDB.

Green Cargo er et svensk basert selskap som utvikler og leverer logistikkløsninger, primært for jernbane rettet mot det svenske og internasjonale markedet. Selskapet har 3 500 ansatte på over 100 ulike lokasjoner og tilbyr distribusjon av gods i ende-til-ende leveranser.

EDB har hatt en toårsavtale om leveranse av drifts- og kommunikasjonsløsninger for Green Cargo. EDB leverer gjennom det heleide svenske selskapet EDB IT Drift. Avtalen omfatter i tillegg tjenester for helpdesk, printløsninger og applikasjonsforvaltning der EDB har Capgemini som underleverandør.

Green Cargo og EDB har nå forlenget kontrakten med ett år frem til 1. juli 2005 med opsjon på ytterligere ett års forlengelse. Kontraktsverdien i avtaleperioden på ett år, er om lag 43 millioner kroner. Partene har til hensikt å tegne en ny og forlenget avtale som reflekterer et videreutviklet og forsterket samarbeid mellom selskapene.

Til toppen