RESULTATERFINANS

Forsikringsgiganter danner nytt stort IT-selskap

De to forsikringsselskapene Storebrand og Skandia skal sammen lage et stort nytt IT-selskap med 400 ansatte. Med seg skal de ha en ukjent, stor partner.

Einar Ryvarden
25. aug. 1999 - 15:30

Storebrand og Skandia er i forhandlinger med et stort, ukjent dataselskap om å starte et felleseid IT-selskap. De to forsikringsselskapene ønsker å skille ut IT-driften sin for å gjøre den mer effektiv og går derfor sammen med en eksisterende aktør.

Det nye selskapet vil rage i det norske IT-markedet med 400 ansatte. Storebrand har i dag rundt 200 IT-ansatte og en stormaskinsentral i Oslo.

Det nye selskapet skal besørge all drift og utvikling av IT- og telefonsystemer til de to forsikringsselskapene. I tillegg skal de over tid også skaffe seg eksterne kunder for å vise at de kan konkurrere kommersielt, forteller Jack Frostad, informasjonsdirektør i Storebrand til digi.no.

Frostad vil ikke svare på om den ukjente partneren er norske eller utenlandsk og om når forhandlingene kan være ferdige.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.