Første glimt fra Anarchy Online

Rollespill på nettet er populært, men ikke alle trives i middelalderen. Anarchy Online er derfor et spill hvor handlingen er lagt tusenvis av år fram i tid.

Rollespill på nettet er populært, men ikke alle trives i middelalderen. Anarchy Online er derfor et spill hvor handlingen er lagt tusenvis av år fram i tid.

Av en eller annen grunn er de fleste av dagens online rollespill - for eksempel Ultima Online - basert på et middelaldermiljø. Funcom har besluttet at det er på tide med litt avveksling og holder nå på å utvikle et spill hvor handlingen er lagt over 27 tusen år fram i tid på planeten Rubi-Ka, en utpost i Melkeveien.

Anarchy Online, som utvikles av norske Funcom, er lagt opp til å involvere tusenvis av online-spillere som vil delta i både dagligdagse hendelser og i en episk konflikt mellom det enorme selskapet Omni-Tek og flere opprørsklaner. Spilleren kan velge hvilken side hans eller hennes karakter vil støtte.

I spillet opptrer spilleren som en avatar som kan skreddersys. Dette inkluderer alt fra utseende - for eksempel hår- og hudfarge - og hvor dyktig karakteren skal være til å utføre forskjellige aktiviteter. I tillegg vil spilleren kunne velge karakterens mer spesielle egenskaper, for eksempel motstandsdyktighet mot en bestemt gift.

Skjermdump fra Anarchy Online

Som i rollespill flest er det meningen at spillerne skal kommunisere og danne grupperinger som hjelper hverandre med å løse oppgaver. Medlemmene av gruppene vil oppnå bonusegenskaper nå de samarbeider. Langvarige grupper vil utvikles gjennom belønningssystemet i spillet.

Spillet tilbyr en mengde muterte, utenomjordiske monstre som skal bekjempes med futuristisk utstyr. Men deltakerne skal også delta i både forhåndsdefinerte og genererte oppdrag og søk.

For å spille Anarchy Online kreves det at du har en relativt rask PC med 3D-kort og Windows 95/98.

Spillet ventes å komme i salg i løpet av vinteren.

Til toppen