Første multifunksjonsenhet fra Compaq

Compaq lanserte mandag en nye periferienhet som kombinerer en rekke forskjellige kontormaskiner. Mest interessant: prisen.

Compaq lanserte mandag en nye periferienhet som kombinerer en rekke forskjellige kontormaskiner. Mest interessant: prisen.

Multifunksjonsskriveren Compaq A900
Compaq A900.

Compaq lanserte mandag A900, en kombinert blekkskriver, telefaks, kopieringsmaskin og skanner. 

Skriverdelen har en oppløsning på utskriften på opptil 1200 x 1200 punkter per tomme (dpi) og skal kunne skrive ut opptil åtte sort/hvitt-utskrifter eller fire fargeutskrifter per minutt. Faksdelen skriver ut med en oppløsning på 300 x 300 dpi og har en minnekapasitet på 30 sider.

Skanneren skal ha en optisk oppløsning på 300 x 300 dpi med 24 bits fargedybde. Driveren støtter en interpolert oppløsning på 4800 x 4800 dpi.

Enheten kobles til parallellporten på PC-en.

Dette er altså ingen enhet for brukere som stiller høye krav til kvalitet på utskrift og skanninger. Derimot er det en enhet for dem som ønsker å både spare plass, penger og tid på å lære seg nye kontormaskiner. A900 skal nemlig være svært enkel å bruke. Og når enheten ikke skal koste mer enn 349 dollar, er den langt billigere enn tilsvarende produkter fra Compaqs konkurrenter.

Typiske kunder skal være mindre selskaper og personer med hjemmekontor.

Compaq A900 ventes å bli tilgjengelig i april.

Til toppen