Første samling en suksess

Veveriet, den nystartede gruppen for internettbransjen i Norge, hadde sitt første møte på kulturverkstedet Månefisken i Oslo i går kveld. Faktisk til sent i går kveld...

Veveriet, den nystartede gruppen for internettbransjen i Norge, hadde sitt første møte på kulturverkstedet Månefisken i Oslo i går kveld. Faktisk til sent i går kveld...

Kvelden startet litt nølende. Kanskje var det uvant å ha sosial omgang der ute i den "virkelige verden"? Kanskje var det litt merkelig å treffe personer man hadde hørt navnet til mange ganger tidligere for første gang? Eller kanskje det var de røffe og hippe omgivelsene i kulturverkstedet Månefisken? Det viste seg imidlertid raskt at de frammøtte hadde mye å prate om, og det tok ikke lang tid før konkurrenter var fordypet i lange samtaler.

"Alle" var der ...

Forsamlingen var på mange måter en slags "hvem er hvem" i den norske internettbransjen. Gisle Hannemyr (utviklingsdirektør i Schibsted Nett), Jan Storehaug (toppleder i Riksnett), Bente Sollid fra Molde-firmaet Digital Hverdag, ledere og fotsoldater i Telenor Origo, ordfører og finansbyråd i Nettvik, redaksjonsmedlemmer fra de elektroniske utgavene av VG og Aftenposten, prisbelønte New Media Science og en rekke større og mindre utviklingsbyråer for Internett var alle til stede på det som forhåpentligvis var det første av mange sosiale treff for den norske nettbransjen.

Midt i all utvekslingen av forretningshemmeligheter, kundebase og nettkunnskap virket det faktisk som om de som var der hygget seg. Så mye, faktisk, at en stor del av de ca. 40 deltakerne var der til bartenderen nektet å servere mer -- en time over forhåndannonsert stengetid.

Og på mailinglisten til Veveriet har allerede en deltaker stilt spørsmålet: "Når blir neste gang?"

Til toppen