RESULTATERFINANS

Fortsatt milliontap i dn.no

Gunnar Bjørkavaag må konstatere at Norges Handels og Sjøfartstidende, som blant annet gir ut Dagens næringsliv, gikk på nok en millionsmell i tredje kvartal.

Øystein Kvistad
30. okt. 2002 - 14:44
Norges Handels- og Sjøfartstidende fikk et minusresultat før skatt på syv millioner kroner i tredje kvartal.

Igjen er det nettsatsingen som skviser konsernet for penger - bare i løpet av de siste tre månedene tapte dn.no 4,4 millioner kroner, og nå varsler konsernsjef Gunnar Bjørkavåg ytterligere kostnadskutt.

"Det er fortsatt stor usikkerhet omkring det generelle konjunkturbildet. Selv om annonsefallet ser ut til å flate ut, kan det bli ytterligere fall", skriver NHST i sin kvartalsrapport, der fallende annonsemarked, spesielt innen jobbannonser og IKT-området, brukes som hovedforklaring til inntektsproblemene.

Den rosa papiravisen Dagens Næringsliv er igjen selskapets beste inntektskilde. Avisen gikk med 2,5 millioner kroner i overskudd i tredje kvartal

Fortsatt konsernunderskudd til tross: Minuset etter årets ni første måneder er nesten seks millioner kroner bedre enn på samme tid i fjor.

NHST omsatte for 130,8 millioner kroner i perioden januar-september, vel ti millioner kroner mindre enn i samme periode i fjor.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.