BEDRIFTSTEKNOLOGI

Fortsatt service for Jan Kåre Pedersen i Telenor/Telia

Administrerende direktør i Telenor IT-service og Installasjon beholder fagområdet i et nyfusjonert Telia/Telenor, med utnevnelsen som sjef for forretningsområdet Installasjon og service.

Frode Eriksen
15. apr. 1999 - 14:31

I tillegg til Pedersen har to andre ledere for forretningsområder blitt utnevnt. Morten Karlsen Sørby skal lede forretningsområdet for Internasjonale porteføljeinvesteringer. Han er i dag nestsjef i Telenor International.

Torvald Bohlin, som i dag leder Infomedia i Telia, overtar stillingen som leder for det nye teleselskapets katalogvirksomhet

Ifølge en pressemelding fra Telia er dermed alle sjefsposisjonene for forretningsområdene i det nye teleselskapet besatt.

Fredag mottar den svenske Riksdagen og det norske Stortinget proposisjonene som legger grunnlaget for en fusjon mellom de to selskapene.

I pressemeldingen understrekes det at frem til alle godkjennelser foreligger er Telenor og Telia fremdeles konkurrenter på samme måte som før planene om en fusjon ble offentliggjort.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.