Fortsatt sterk vekst for Nextgentel

Norges nest største ADSL-leverandør fortsetter å vokse og leverer overskudd i første kvartal.

Fortsatt sterk vekst for Nextgentel

Norges nest største ADSL-leverandør fortsetter å vokse og leverer overskudd i første kvartal.

Norges nest største bredbåndsaktør etter Telenor, Nextgentel, presenterte sine tall for første kvartal i dag.

Selskapet har nå 160.200 linjer etter en tilvekst på 12.200 bredbåndslinjer i årets første kvartal. Det gir selskapet en markedsandel på 18,2 prosent i det norske markedet.

Omsetningen økte til 178,7 millioner, opp 32,9 prosent fra samme kvartal ifjor. Resultatet gikk fra minus 5,9 millioner kroner i første kvartal i 2005 til et overskudd på 3,6 millioner kroner i år.

- Nextgentel fortsetter den positive utviklingen, og har med kraftig omsetningsvekst, kundevekst og økt markedsandel, samt overskudd etter første kvartal, styrket selskapets posisjon som den klare nummer to og alternativet til Telenor i et fortsatt voksende marked for bredbånd, uttaler adm. direktør Olav Stokke i NextGenTel i forbindelse med fremleggelsen av resultatene.

Nextgentel har vokst raskt , men selskapets kundeservice har fått sterk kritikk. Dette besvarer Nextgentel i forbindelse med resultatfremleggelsen:

- Den sterke veksten, kombinert med de tidligere kommuniserte omfattende omleggingene i telenettet i regi av Telenor som netteier har fortsatt å være krevende for vår kundeservicefunksjon og leveranseapparat også i dette kvartalet. Dette har vi tatt meget alvorlig, og i løpet av første og inn i andre kvartal ser vi at iverksatte tiltak som automatiserte servicefunksjoner og kapasitetsøkninger innen kundeservicefunksjonen har fått klare effekter i form av forbedrede responstider, sier Stokke i en pressemelding.

Til toppen