Forvirring rundt Norman

Etter at Norman meldte om kontrakt tidligere idag har dette nå endret seg til prekvalifisering

Det viser seg at dagens melding vedrørende Norman ASAs kontrakt med føderale amerikanske myndigheter er gjenstand for betydelig forvirring.

Meldingen lød "Norman er med i et industriteam ledet av verdens største konsulentselskap EDS som har vunnet en betydelig kontrakt i USA." Videre heter det "EDS var et av fem selskap som kjempet om den 10 år lange kontrakten med en verdi på US$ 1,5 milliarder".

Finanskanalen.no meldte tidligere idag at børsmeldingen var feil.

Digitoday.no har vært i kontakt med adm. direktør Bjørn A. Fosli i Norman som bekrefter at selskapet ikke har vunnet noen kontrakt på levering av utstyr. Selskapet er derimot med i ett av fem konsortium som har kommet gjennom en prekvalifiseringsrunde med amerikanske myndigheter.

Kontraktene vil bli utlyst løpende og Norman vil delta sammen med EDS i konkurranse med fire andre tilbydere om hver enkelt kontrakt. Forespørselene vil altså komme i den neste tiårs-perioden.

Fosli kunne hverken si noe om hvor stor andel Norman ser for seg å få av disse leveransene, eller hvor store enkeltkontrakter det er snakk om.

Til toppen