JUSS OG SAMFUNN

Fotballhelt sliter på web-en

Den evigunge superquarterbacken John Elway, som i fjor pensjonerte seg fra amerikanske fotball etter å ha ledet Denver Broncos til sin andre Super Bowl-tittel på like mange år (1998 og 1999), sliter med å gjøre samme lykke på nettet. Tross pene trafikktall er Elways web-satsing MVP.com i desperat pengenød.

23. okt. 2000 - 03:21

Ifølge Associated Press bør Elway atter servere et 'i-siste-liten-comeback' dersom MVP.com skal klare seg. Til tross for rekordomsetning i september klarte ikke selskapet å gjøre opp for seg overfor sin markedspartner CBS SportsLine.com.

Ifølge Alex Riethmiller i SportsLine er trafikken på MVP.com svært god, men i likhet med andre nettbutikker (MVP.com selger sportsutstyr), sliter Elway og kompani tungt med å tiltrekke seg investorer, skriver nandotimes.com.

Talskvinne Paula Davis sier MVP.com håper å ha frisk finansiering på plass innen utgangen av oktober. Det bør ikke være en umulighet, mener hun, tatt i betraktning at selskapet regner med en positiv kontantstrøm innen fjerde kvartal 2001.

Selskapet kan dessuten skilte med noen av de sterkeste idrettsnavnene i hele USA. Foruten John Elway er superstjernene Michael "Air" Jordan og Wayne "Kølla" Gretzky med på eiersiden etter at de kjøpte seg inn i selskapet i desember i fjor.

Alle tre sitter dessuten i MVP.coms rådgivningsgruppe, det såkalte 'Advisory Board'.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra