KUNSTIG INTELLIGENS

FPGA og kunstig intelligens gjør dansk overvåkning «personvern-vennlig»

Lavt strømforbruk og optimert ytelse gjør FPGA-chips til et opplagt valg for danske Grazper, som utvikler overvåkningsløsninger med personvern som en integrert del av konstruksjonen.

For å få et overblikk over sykkeltrafikken har Københavns Kommune satt opp syklistskannere, blant annet på Nørre Farimagsgade. Kameraene lagrer ikke bilder av syklistene, men analyserer bildet og sender data videre om det antallet syklister som har blitt registrert.
For å få et overblikk over sykkeltrafikken har Københavns Kommune satt opp syklistskannere, blant annet på Nørre Farimagsgade. Kameraene lagrer ikke bilder av syklistene, men analyserer bildet og sender data videre om det antallet syklister som har blitt registrert. Foto: Søren Rask Petersen
MIKKEL MEISTER, ING.DK
23. okt. 2018 - 18:00

Hvordan overvåker man biler, syklister og fotgjengere for å få trafikken til å flyte så problemfritt som mulig? Eller hvordan kan vi analysere atferden til kundene i et supermarked mens de triller rundt med handlevognene?

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.