Fra Bouvet til itelligence

Norske SAP-konsulenter får ny sjef.

Fra Bouvet til itelligence
Morten Arnesen tar over som ny adm. direktør i SAP-konsulentselskapet itelligence Norge. Arnesen kommer fra stillingen som kundeansvarlig i Bouvet. Bilde:

Morten Arnesen er ny administrerende direktør i SAP-konsulentselskapet itelligence sin norske virksomhet. Arnesen har jobbet i norsk IT-bransje i nærmere 15 år og kommer fra stillibg som kundeansvarlig i Bouvet.

– Vi er en anerkjent ERP-aktør, og er langt fremme internasjonalt når det gjelder å ta i bruk SAPs nye teknologier, som in-memory-løsningen Hana, nye mobility-løsninger, analyseverktøy og forretningsprogramvare i skyen. For vår kundegruppe er dette løsninger som vil være god støtte for deres forretningsdrift, sier Arnesen.

Itelligence leverer særlig ERP-løsninger til produksjons- og logistikkintensive selskaper, og dette blir også et satsningsområde under Arnesen. I en pressemelding fra selskapet opplyser han at de ser for seg en omsetningsvekst på opptil 30 prosent de neste to årene.

– Jeg opplever at SAP-kunder i stadig økende grad krever spisskompetanse på de ulike løsningsområdene. Ved hjelp av dyktige konsulenter i Norge og vårt internasjonale kompetansesenter har vi muligheten til å tilby nettopp dette, sier Arnesen i pressemeldingen.

Itelligence har 2.300 konsulenter fordelt på 20 land og er en viktig SAP-partner.

Les mer om: