BEDRIFTSTEKNOLOGI

Fra spøk til alvor

I et intervju med digi.no sier Ryan Meader, mannen bak det svært populære nettstedet MacOSRumors, at hele idéen med "rumors" begynte som en spøk, men at det har blitt bedre og mer seriøs etterhvert.

Lars Rasmussen
7. jan. 1998 - 15:37

Meaders MacOSRumors ble nylig kåret av MacAddict som årets beste nettsted for Mac.

Mange medlemmer av de mer etablerte mediene slår opp på "rumors" hver dag for å få med seg de siste rykter om Steve Jobs og Mac-bransjen.

Meader innrømmer overfor digi.no da vi møtte han på Macworld i San Francisco, at han ikke ante hvor mange som leser publikasjonen hans regelmessig.

- Det å komme med rykter og tvilsomme meldinger om Apple som går ut til hele verden kan ha sine ulemper, men det er balansegangen som gjør det spennende, sier Meader.

Ryan Meader forteller videre til digi.no at han har hjulpet mange bedrifter med å sette opp en nettstedene sine og hjulpet dem med å velge hvilke selskaper de bør bruke som vert. Erfaringene så langt gjør at Meader nå ser penger i dette.

- Jeg kan tenke meg å ta betalt for dette heretter, forteller Meader.

Meader verner meget godt om kildene sine, og han virker som en troverdig ung mann. Han hevder at kildene er så gode at han kjenner unnskyldningene til Steve Jobs når han av og til kommer ruslende inn på et møte i shorts, kjipp-kjapper, hår som står rett til himmels, og stålånde av rette slag.

digi.no sier farvel til unge Meader som er på farten videre for å samle siste nytt om selskapet han elsker. Det viktigste med MacOSRumors er å huske at det dreier seg om nettopp rykter, ikke nyheter.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.