KORTNYTT

Fra Telenor til Accenture

Ole Kristian Udnes ny administrasjonsdirektør for Accenture i Norden.

3. sep. 2004 - 12:22

Ole Kristian Udnes (51) er ansatt som administrasjonsdirektør (COO) for Accenture i Norden. Udnes tar over dette ansvaret for Nils Øveraas som vil forsette som administrerende direktør i Norge og teknologidirektør (CTO) for Norden.

Udnes har bred ledererfaring fra telekom, bank & finans, konsulentbransjen og offentlig sektor. Han kommer fra stillingen som økonomidirektør i Telenor Key Partner, et selskap som drifter Shared Services Centre innen økonomi, HR og intranet/kommunikasjonstjenester til Telenor-konsernets forretningsområder og datterselskaper.

De siste årene har Udnes dessuten vært økonomidirektør i flere selskaper i Telenor og Telia. Før det var han økonomidirektør og medlem av konsernledelsen i Kreditkassen (nå Nordea Bank), og økonomidirektør i Bærum kommune. Han sitter også i kommunestyret i Bærum som representant for Høyre.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.