Framfab Technology solgt for 17 millioner

Jonas Birgerssons eventyr slår store sprekker. Nå har Framfab solgt enda et av sine datterselskaper "for å fokusere på nettkonsulentvirksomheten".

Det svenske internettselskapet Framfab AB har hatt en tung vår.

For tre dager siden ble det kjent at Framfab Norge kjøpes av de ansatte, og det ser stadig mørkere ut for Jonas Birgerssons internetteventyr.
Og i dag forteller Framfab-konsernet i en pressemelding at de har solgt Framfab Technology AB til Bure Equity AB for 17 millioner svenske kroner.


Overtagelsen skjer umiddelbart.

Framfab Technology, som blant annet jobber med IP-baserte løsninger, har rundt 50 ansatte. Selskapet bytter nå navn til Erda Technology AB.

Konsernsjef Johan Wall sier at Framfab nå fortsetter arbeidet med å fokusere på kjernevirksomheten - nærmere bestemt Internett-konsulentbiten. Han mener salget av Framfab Technologies viser at det fortsatt finnes verdier i selskapet som både kan og skal realiseres.

Wall fastholder at Framfab kommer til å selge eller avvikle flere deler av selskapet som ikke konsentrerer seg om kjernevirksomheten. Dette gjelder blant annet Framfab Labs og Bredbandsbolaget, samt UMTS-relaterte investeringer.

Til toppen