Fri bruk av mobil til fast månedspris

Nå lanserer TeliaSonera det amerikanske kunder lenge har nytt godt av - fast mobilpris, uansett hvem du ringer.

Nå lanserer TeliaSonera det amerikanske kunder lenge har nytt godt av - fast mobilpris, uansett hvem du ringer.

TeliaSonera fjerner minuttaksten på mobiltelefoni i Sverige og Danmark. For 400 kroner per måned kan Telia-kundene ringe så mye de vil innen landets grenser, skriver comon.dk.

TeliaSonera er den første teleaktøren i Norden som kommer med et slikt tilbud. For 400 kroner kan de ringe både til fastnett- og mobiltelefoner, men ikke til utlandet.

- Med lanseringen av Telia UnLtd har vi laget et produkt som vi håper vil imøtekomme de private forbrukerne som snakker mye i telefon. Forbrukere som samtidig vil ha sikkerhet for at de alltid kjenner størrelsen på mobilregningen, sier administrerende direktør Jesper Brøckner i Telia Mobile.

    Les også:

Om dette er et veldig godt tilbud kan diskuteres. Prisen på 400 kroner per måned ligger over gjennomsnittslig månedsinntekt per kunde (ARPU) som de fleste teleselskapene har.

Det er også en begrensning på tre timers tale per dag på hverdager mellom klokka 08.00 og 16.00. Det koster 100 kroner ekstra å kjøpe et sms-abonnement, mens MMS-abonnement koster 200 kroner i tillegg, skriver comon.dk.

Til toppen