Frisk rekruttering for lite IT-selskap

Det er ikke bare de store IT-gigantene som trenger nye hoder. Nå skal Moss-baserte Norsk Data Senter vokse.

Det er ikke bare de store IT-gigantene som trenger nye hoder. Nå skal Moss-baserte Norsk Data Senter vokse.

Norsk Data Senter i Moss er en totalleverandør og dekker områdene PC`er, nettverk, kommunikasjon, programvare, applikasjonsutvikling, web, kurs og alt innen tilbehørsprodukter.

Mosseselskapet har de to siste årene meldt om en jevn og god vekst i både omsetning, resultat og markedsandeler.

Norsk Data Senter med 103 ansatte, har i tillegg utmerket seg som den mest komplette gullpartner til Microsoft innenfor fem av totalt tolv kompetanseområder. Microsoft har opptil 23 andre partnere i Norge som har klart fire kompetanseområder.

Nå melder selskapet om en kraftig utvidelse av staben, og skal innen høsten ansette 15 nye medarbeidere, hvorav ti skal følge et trainee program med innføring og opplæring i salg til bedriftsmarkedet.

Det er først og fremst salg av IT løsninger til bedriftsmarkedet, de nyansatte skal dekke.

Foruten ti trainee-stillinger, skal det ansette fire personer til seniorsalgsstillinger og en salgssjef til ny etablert avdeling.

Administrerende direktør Øystein Wilskow Jenssen i Norsk Data Senter forteller til digi.no at alle de nyansatte vil bli plassert i Moss. Selskapet har i tillegg kontorer i Bergen og Trondheim.

- Den sterke veksten har skjedd innen strategisk drift, systemintegrasjon og multifunksjonsløsninger på print. Vi har vokst mer enn markedet for øvrig, sier Wilskow Jenssen til digi.no.

Bare i år har Norsk Data Senter inngått en rekke nye kontrakter som blant annet inkluderer Høgskolen i Bergen, Sykehuset Østfold og Sykehuset Asker og Bærum, Orkla avisene Fredrikstad Blad og Moss Avis. I tillegg er det inngått hjemme-PC avtaler med Norlandia, Hydronic og Råde Kommune.

Norsk Data Senter hadde i fjor en totalomsetning på 350 millioner kroner.

Til toppen