Frisk vekst for Umoe Consulting

Konsulentselskapet vokste med 37 prosent sammenlignet med samme periode ifjor.

Konsulentselskapet vokste med 37 prosent sammenlignet med samme periode ifjor.

Konsulentselskapet Umoe Consulting leverer godt av teknologiløsninger og rådgivningstjenester til store norske virksomheter. I løpet av årets første halvår hadde selskapet en totalomsetning på 42,9 millioner. Dette er opp 37 prosent sammenlignet med samme periode ifjor (31,2 millioner kroner).

Driftsresultatet var på 6.13 millioner kroner, en forbedring på hele 55 prosent (3,9 millioner kroner) sammenlignet med første halvår 2007. Dette er det beste første halvåret noengang for Umoe Consulting, og utsiktene for resten av året er svært gode, skriver selskapet i en pressemelding.

Etter at selskapet ble kåret til Norges nest beste IT selskap for ansatte (arbeidsplass) i undersøkelsen Great Place to Work har Umoe Consulting opplevd økt pågang fra konsulenter som vil jobbe i selskapet.

- For hele året forventer vi en økning i driftsresultatet med hele 63 prosent til 12 millioner kroner. Umoe Consulting har i løpet av årets første halvår etablert Sharepoint og SAP avdelinger i Oslo i tillegg til en avdeling for Business Intelligence i Bergen. Disse avdelingene har rekruttert mange erfarne konsulenter, sier administrerende direktør Lars Rinnan i Umoe Consulting.

Til toppen