KORTNYTT

Frisk vekst på Microsoft-kurs

Crayon har i løpet av årets første seks måneder vokst med 88 prosent sammenlignet med første halvår ifjor.

5. sep. 2007 - 10:18

Crayon har vokst seg store på salg, opplæring og implementering av Microsoft produkter og løsninger, og har i løpet av årets første seks måneder en totalomsetning på 151,8 millioner kroner. Det er en organisk vekst på 88 prosent sammenlignet med første halvår i fjor (totalomsetning på 80 millioner kroner).

Crayon hadde et driftsresultat på 15,23 millioner kroner opp 77 prosent fra i fjor (driftsresultat på 8,6 millioner kroner).

- Som et norskeid IT selskap er det spesielt gledelig at vi nå gjør det godt også utenfor Norge. I Sverige har vi tatt posisjon som en av de viktigste partnerne til Microsoft på salg av Microsoftlisenser. I Sverige har vi opplevd en omsetningsøkning på 275 prosent og vi har måttet ansette syv nye medarbeidere for å møte den stadig økende etterspørselen, sier administrerende direktør Rune Syversen i Crayon.

I Norge har Crayon inngått en rekke ramme- og lisensavtaler og selskapet hevder å være markedsleder innenfor salg av Microsoft lisensavtaler.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.