Frode Haugli blir sjef i Software Innovation

HP Norges mangeårige toppsjef, Frode Haugli, ble ikke arbeidsledig lenge.

HP Norges mangeårige toppsjef, Frode Haugli, ble ikke arbeidsledig lenge.

I en overraskende melding forteller programvare-selskapet Software Innvation at de har skaffet seg ny toppsjef.

Valget er litt overraskende, for tidligere toppsjef i HP Norge, Frode Haugli, har stort sett drevet med salg av maskinvare. Nå skal han arbeid med tyngre løsninger for dokumentadministrasjon. Haugli sluttet i HP i fjor høst.

    Les også:

Frode Haugli har lang erfaring fra lederjobber i Hewlett-Packard (HP), nasjonalt og internasjonalt. Haugli ledet HP Norge i to perioder, senest fra 2002 til 2005, og ledet da arbeidet med å fusjonere Compaq og HP. Før det ledet Haugli HP i Nord-Europa (Norden, Benelux, Baltikum) i tre år.

- Frode Haugli har i en årrekke utmerket seg nasjonalt og internasjonalt som leder i HP. Haugli har blant annet vært med på å bygge HP`s salg og markedsføringsorganisasjon i Europa og har gjennomført krevende omstillingsprosesser i selskapet. Vi er veldig fornøyde med å få på plass en erfaren leder med internasjonalt format og dokumenterte resultater, sier styreleder Peter Pay i Software Innovation ASA.

Sverre Kjenne fortsetter som visekonsernsjef i selskapet, med et særskilt ansvar for den norske organisasjonen og produktstrategi. Kjenne vil også ha ansvar for å gjennomføre det pågående endringsprogrammet i Norge samt videreføre dette i Norden.

Til toppen