Full ERP-tilgang via mobilen

Forretningssystem-leverandøren HansaWorld lanserer i dag HansaWorld Enterprise, en ERP- og CRM-samling som fungerer på Nokia Serie 80-mobiler, blant annet Nokia 9300 Smartphone og Nokia 9500 Communicator.

Brukere av disse mobilene før full online tilgang til alle deler av HansaWorld. Dette gir brukere sanntids tilgang, ikke bare for rapportering, men også for registrering og redigering av data.

Karl Bohlin, konsernsjef i HansaWorld sier: “ Denne løsningen er et gjennombrudd innen mobil data. Brukere trenger ikke lenger å irritere seg over trege synkroniseringsløsniger av begrensede deler av bedriftens forretningsdata. Med HansaWorld for kommunkatoren, har du selskapet tilgjengelig på fingerspissene, med full kontroll – hvor-som-helst.”

Nokia Serie 80-plattformen, tilbyr støtte for å redigere populære office-dokumenter og har fulllt tastatur. Dette gjør den ideel for profesjonelle brukere i alle bedrifter, på og utenfor kontoret. Sikkerhetsfunksjoner som Secure Sockets Layer (SSL) og Transport Layer Security (TLS) i Web-leseren, gjør Nokia 9300 Smartphone og Nokia 9500 Communicator perfekt til å aksessere forretningsdata på en sikker måte.

Til toppen