Full FTP-kontroll over filene dine

Noe av gleden med å ha noe er å kunne dele det med andre. Men du vil kanskje ikke dele alle filene dine med hvem som helst.

Noe av gleden med å ha noe er å kunne dele det med andre. Men du vil kanskje ikke dele alle filene dine med hvem som helst.

FTP (File Transfer Protocol) har i lang tid vært den mest populære måten å distribuere filer over Internett på. Men for mange kan det virke som en uoverkommelig oppgave å sette opp noe så mystisk som en FTP-server. War FTP Daemon er en FTP-server som er svært enkel å sette opp, samtidig som du har full kontroll over hvem som får tilgang til filene dine.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned War FTP Daemon

Under følger de siste nettjuvélene:Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999 og tidligere nettjuveler vinter 2000
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere
Netscape Communicator 4.7
Netscape Communicator 6.0 beta
Internet Explorer 5.0
Internet Explorer 5.5-beta
Opera 3.6 og Opera 4.0-beta
Chat
ICQ
mIRC 3.61
Grafikk
Paintshop Pro 6
Gimp for Windows
MP3-musikk
Winamp
Napster
Gnutella
Komprimering
Winzip 7.0
Til toppen