AVTALER & KONTRAKTER

Gambler med EDB ErgoGroup

Skal levere maskinvare og konsulenter.

6. juli 2011 - 08:32

Norsk Tipping har tegnet avtale med EDB ErgoGroup om leveranse av maskinvare til etablering av nye kjernesystemer. Kjernesystemene baseres på helt nye IBM Power Systems AIX-løsninger. I tillegg skal EDB ErgoGroups konsulenter bistå Norsk Tipping med drift og utvikling i tre år. Det melder selskapet i en pressemelding onsdag.

Avtalen har en ramme på opp til 40 millioner kroner.

Kjernesystemene til Norsk Tipping administrerer alle Norsk Tipping sine spill, og det er herifra selve spillerundene kjøres.

- Norsk Tipping baserer hele virksomheten på online-aktiviteter, og våre kunder forventer tilgjengelighet til enhver tid. Spesielt er dette viktig for alle våre kommisjonærer rundt i hele landet. Derfor har vi nulltoleranse for feil, noe løsningen EDB ErgoGroup setter opp har tatt høyde for, sier IT-sjef Odd Tangen i Norsk Tipping.

EDB Ergogroup skriver i meldingen at plattformen vil gi Norsk Tipping den høyeste tilgjengelighet, fleksibilitet og skalerbarhet i ett system. Løsningen hos Norsk Tipping er i tillegg duplisert i to separate datahaller.

- Vi benytter vår beste ekspertise med mange års erfaring fra slike løsninger i egne datahaller, når vi nå setter opp Norsk Tipping sine løsninger. Med bakgrunn i erfaringer fra en rekke tilsvarende løsningsoppsett for andre store kunder, gir vi nå Norsk Tipping et topp moderne og fullt konsolidert UNIX-miljø, sier konsernsjef Terje Mjøs i EDB ErgoGroup i en pressemelding.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.