AVTALER & KONTRAKTER

Gambler med EDB ErgoGroup

Skal levere maskinvare og konsulenter.

Norsk Tipping har tegnet avtale med EDB ErgoGroup om leveranse av maskinvare til etablering av nye kjernesystemer. Kjernesystemene baseres på helt nye IBM Power Systems AIX-løsninger. I tillegg skal EDB ErgoGroups konsulenter bistå Norsk Tipping med drift og utvikling i tre år. Det melder selskapet i en pressemelding onsdag.

Avtalen har en ramme på opp til 40 millioner kroner.

Kjernesystemene til Norsk Tipping administrerer alle Norsk Tipping sine spill, og det er herifra selve spillerundene kjøres.

- Norsk Tipping baserer hele virksomheten på online-aktiviteter, og våre kunder forventer tilgjengelighet til enhver tid. Spesielt er dette viktig for alle våre kommisjonærer rundt i hele landet. Derfor har vi nulltoleranse for feil, noe løsningen EDB ErgoGroup setter opp har tatt høyde for, sier IT-sjef Odd Tangen i Norsk Tipping.

EDB Ergogroup skriver i meldingen at plattformen vil gi Norsk Tipping den høyeste tilgjengelighet, fleksibilitet og skalerbarhet i ett system. Løsningen hos Norsk Tipping er i tillegg duplisert i to separate datahaller.

- Vi benytter vår beste ekspertise med mange års erfaring fra slike løsninger i egne datahaller, når vi nå setter opp Norsk Tipping sine løsninger. Med bakgrunn i erfaringer fra en rekke tilsvarende løsningsoppsett for andre store kunder, gir vi nå Norsk Tipping et topp moderne og fullt konsolidert UNIX-miljø, sier konsernsjef Terje Mjøs i EDB ErgoGroup i en pressemelding.

    Les også:

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.