Gammel ringrev tilbake på CNBC

En nyhet til alle trofaste CNBC-seere: Jim Cramer vender tilbake!

En nyhet til alle trofaste CNBC-seere: Jim Cramer vender tilbake!

Gründeren av TheStreet.com (TSC), Jim Cramer, har bestemt seg for å vende tilbake til kameratene i CNBC, melder TSC i en børsmelding.

Cramer, som er fondsforvalter for Cramer & Berkowitz i tillegg til å skrive minst fem (!) artikler på TSC hver dag, returnerer til CNBC mandag for å delta i det populære morgenshowet "Squawk Box". Han jobbet gratis for CNBC i fra 1996 til juni 1999, men måtte slutte da TSC startet sitt eget TV-show sammen med konkurrenten Fox News Channel.

TSC stoppet TV-sendingene for Fox i vår etter at de ble uenige om videre satsing, og etter uenighet om integriteten til Cramer etter at han hadde anbefalt TSC-aksjen til seerne. Denne uenigheten havnet i retten, men de ble enige kort tid tilbake, noe som gjør at TSC ikke kan starte lignenede TV-show før tidligst mai 2001.

Cramer er kjent for å si sin mening - rett ut - uten å legge noe i mellom. Dette har ført til mange fiender, men også mange trofaste seere.

Jim Cramer er mest kjent for å ha startet TSC i 1996. Selskapet ble notert på Nasdaq i 1999 og omsatt til over 70 dollar per aksje rett etter børsintroduksjonen. Etter dette har aksjekursen sunket kraftig til sist omsatte kurs på 3,5 dollar. Dette verdsetter selskapet til nesten en milliard kroner. Ifølge Goldman Sachs vil TSC legge frem et tap på 1,6 dollar per aksje for året 2000.

Til toppen