Gard og TDC Song på tre kontinenter

Forsikringsselskapet Gard og TDC Song skal levere data- og telefonitjenester på tre kontinenter.

Forsikringsselskapet Gard og TDC Song har inngått tre års avtale som innebærer levering av data-, mobil, internett- og fasttelefoni på tre kontinenter, har en opsjon på ytterligere to år og mulighet for utvidet leveranse.

Gard har over en periode på flere år kjøpt enkelttjenester av TDC Song, og ifølge prosjektansvarlig Harald Paulsen i Gard er det nettopp det nettopp erfaringene fra delleveransen som er en av hovedårsakene til avtalen.

- Vi skal imidlertid ikke stikke under en stol at TDC har et helt annet prisnivå på sine tjenester enn vår tidligere hovedleverandør, sier Paulsen.

Gard er i full gang med å overføre eksisterende abonnement over til TDC Song. – Dette tar tid, ikke minst på grunn av bindingstiden for de enkelte avtaler, sier Paulsen, som understreker at dette hovedsakelig er et problem på mobilsiden ettersom enkelte av de 400 ansatte har bindingstid til nærmere jul.

TDC Song skal levere tjenester på tre kontinenter og til alle Gards lokasjoner. 5 i Norden, samt New York, Hong Kong, Tokyo og London. Til Gards nyeste lokasjon i Bermuda skal leveransen foreløpig kun bestå av internett-tjenester.

TDC Song AS er en aggressiv nordisk data- og teleoperatør som basert på eget nettverk kan implementere markedets mest fleksible kommunikasjonsløsninger gjennom sitt multiservicenett. TDC Song AS har 230 ansatte i Norge og en omsetning på NOK 1 milliarder i 2005.

Til toppen