KARRIERE

Gartner leter etter IT-eksperter

Gartner vokser i Norden, og søker erfarne og dyktige sjefskonsulenter.

7. sep. 2006 - 07:41

Gartner er blant verdens største analyseselskaper på teknologirelaterte områder, og gir IT-råd til større virksomheter på hva som kan være strategisk riktig å satse på for å skape lønnsomhet.

Nå søker Gartner etter flere sjefskonsulenter i Norden. Gartner krever kandidater med «toppscore» universitetsgrad og med minimum 3 til 15 års erfaring ute hos kunder.

– IT-kompetanse er en selvfølge, og det er spesielt kjennskap til tjenesteutsetting enten det er til eget land, naboland eller lavkostland som kunder nå etterspør, forteller Gartnersjef for Norden, Øst-Europa og Tyskland, Magnus Eriksson, til digi.no.

Gartner har hatt en jevn vekst i Norden de siste seks årene, og har kontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsingfors.

– Vi har faktisk økt omsetningen med 49 prosent i første halvår i år sammenlignet med 2005, og vokste også året før med 30 prosent, forteller Eriksson.

Gartner Norden har mellom 35 og 40 ansatte, og skal nå altså fortsette å vokse.

Eriksson mener det er en fordel at kandidatene har erfaring med IT-ledelse, arkitektur og forretningsløsninger. Gartner etterspør også kjennskap til vertikal industri fra finans, telekom, industri og olje- og gassindustrien.

Eriksson mener at Gartner har fra fem til ti av de største virksomhetene i de nordiske landende som kunder. Kundene er typiske store industriselskaper, og virksomheter innen bank og finans og telekom med over 1000 ansatte.

Gartner globalt har i dag over 10 000 kunder, både i offentlig sektor og innen private virksomheter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.