KARRIERE

Gazette kaprer Nina Furu

Hun våknet fort opp igjen fra sin tilværelse som dot.com-død og ble kapret av kommunikasjonsbyrået Gazette. - Jeg har fått drømmejobben, sier tidligere redaktør av HjemmeNett, Nina Furu.

22. mars 2001 - 08:33

Avtroppende redaktør i HjemmeNett, Nina Furu, går over i en ny stilling som "konsepteier web" i Gazette.

Nina Furu, som er mest kjent som redaktør av portalen til Orkla Media som er under avvikling, men også lenge har figurert som spaltist hos digitoday, er kjempeglad for å ha fått ny jobb så fort.

Hennes tidligere melding om lansering av ny portal for kontorslaver viste seg bare å være en bigesjeft for den driftige damen. Selv har hun i levende former beskrevet hvordan det er å være dot.com-død, men nå har den godeste Furu våknet til live igjen etter kort tid, uten egentlig å ha kommet ned i hvilepuls noen gang.

- Dette er en drømmejobb for en person som meg, i en ualminnelig spennende organisasjon, sier hun.

- Mine oppgaver vil ligge på siden av både kundeansvar og produktansvar og vil tillate meg å rendyrke mitt fag som webkommunikatør, mener hun.

Furu skal gå over i den nye stillingen når HjemmeNett offisielt avvikles 1. mai. Hennes nye arbeidsgiver ble startet så langt tilbake som i 1990 og har i dag 80 ansatte. Gazette jobber med kommunikasjon både for papirbasert medier og elektroniske kanaler og befinner seg et sted mellom nettkonsulentselskap, PR-byrå og helhetlig kommunikasjonsselskap.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra