Get øker hastigheten for noen

Get øker hastighetene igjen og fjerner etableringsavgiften, men ikke hos alle.

Get øker hastighetene igjen og fjerner etableringsavgiften, men ikke hos alle.

I en pressemelding i dag skriver Get at de nå forbedrer bredbåndstilbudet ved at hastighetene økes med inntil 40 prosent, mens prisene holdes uendret. I tillegg kan kundene velge mellom ingen bindingstid eller ingen etableringsavgift.

Tilbudet gjelder for mellomstore og store abonnementer.

- Det siste året har Get gjennomført en omfattende oppgradering av nett og infrastruktur, og dette har gitt oss et verdifullt teknologisk forsprang på konkurrentene, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr.

- Kravene til høyere hastighet på internett øker måned for måned. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby kundene stadig større båndbredde. Vi har offensive investeringsplaner for oppgraderinger og innføring av ny teknologi i 2008, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr.

Han mener norske forbrukere viser stor interesse for blant annet fildeling, opplasting av feriebilder og streaming av web-tv. Samtidig er det slutt på at man tålmodig venter på at websider skal lastes ned, selv om de innholder mye grafikk og bilder. Dette gjør at stadig flere ønsker høyere hastigheter på bredbåndet sitt.

Etter endringene troner Get øverst på Telepriser.no, som er Post og Teletilsynets prisinformasjonstjeneste. I tillegg til å være rimeligst har Get nesten 70 prosent høyere nedlastingshastighet enn nærmeste konkurrent, og tre ganger så høy oppstrømshastighet.

Til toppen