RESULTATERFINANS

GetHLP vil ha 15 prosent av IT-markedet

Det lille stavangerselskapet GetHLP fikk inn 30 millioner kroner, og skal utvide markedet med byene Oslo, Trondheim og Bergen. Selskapet har som mål å ta 15 prosent av IT-markedet, og true de store aktørene.

Sigvald Sveinbjørnsson
8. mars 2000 - 15:31

GetHLP har hatt en sterkt utvikling de siste par månedene. Selskapet har eksistert siden 1997 som en markedsplass hvor konsulenter blir koblet med kunder i Stavangers- området.

Selskapet har en portal hvor konsulenter kan annonsere sine tjenester og så kobles opp mot selskaper som trenger tjenestene. I tillegg kan konsulentene her få faglig input. Fra nyttår hadde selskapets portal 100 medlemmer: Nå er medlemstallet nærmere 400.

Selskapet ønsker imidlertid å satse enda mer, og vil bruke 30 millioner på etablering i Oslo, Bergen og Trondheim. Datterselskaper i Danmark, Finnland og Sverige er óg under etablering, opplyser Trond Myhrvold, administrerende direktør i GetHLP til digi.no.

GetHLP har stor tro på at selskapet skal kunne ta 10 - 15 prosent av markedet for IT-konsulenttjenester. Myhrvold opplyser til digi.no at selskapet allerede har 15 prosent av konsulentmarkedet i Rogaland

og at de merker at flere og flere konsulenter velger å jobbe i små miljøer, eller som selvstendig. Og dette er konsulenter GetHLP ønsker til sin portal.

- Vi har et godt tilbud til konsulentene, og skal være et slags mellomledd mellom kundene og konsulentene. Konsulenter som ønsker å jobbe selvstendig, trenger et nettverk, og det skal vi gi dem, sier Myhrvold.

GetHLP tar 250 kroner i måneden fra sine medlemmer, samt en liten del av det kunden betaler for konsulentens tjenester.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.