BEDRIFTSTEKNOLOGI

Getronics lokket av Enitels trådløshet

Enitel og Getronics har inngått en distribusjonsavtale som innebærer at Getronics kan selge alle Enitels Internett-produkter i sitt landsdekkende apparat.

Øystein Kvistad
11. feb. 2000 - 09:22

Enitels Internett-produkter inkluderer mellom annet fast aksess til Internett, ISDN-tilgang, Internett Airborne og vertstjenester.

Internett Airborne var etter det digi.no forstår en hovedårsak til at avtalen ble inngått. Produktet gjør det mulig for bedrifter å koble seg direkte til Internett via trådløs aksess med radiobølger i stedet for kobberlinje. Med trådløs oppkobling reduseres leveringstid både på nye installasjoner og oppgraderinger, foruten å tilpasse informasjonsflyten, øke kapasiteten og stabiliteten samtidig som prisen reduseres.

Alliansen med Enitel gjør at Getronics vil kunne tilby Internett og bredbåndstjenester gjennom sitt landsdekkende apparat til alle sine kunder, opplyser leder for produktforvaltning Øyvind Olaussen i Getronics i en pressemelding.

Enitel har vært hovedleverandør av bredbåndstjenester til Getronics det siste året, og Getronics har dermed blitt en av Enitels største forhandlere på transmisjon.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra