- Gi meg et kyss!

Noen ganger så har man bare uimotståelig lyst på et kyss... og da kan man jo for eksempel ta nettet til hjelp.

Noen ganger så har man bare uimotståelig lyst på et kyss... og da kan man jo for eksempel ta nettet til hjelp.

OK, det er sikkert det at det er så varmt akkurat nå. Det skulle jo vært høst, med skarp luft og knitrende løv under skoene. September-været skulle gjort meg klar i hodet og skjerpet til ny dyst. I stedet fortsetter varmen, og jeg sitter svett og lettkledd og litt ullen i hodet, varm i kroppen og med fåret blikk.

Med andre ord: Jeg er moden for å bli kysset.

Varmt.

Og siden jeg notorisk har vondt for å skille sinnsstemning generelt og arbeid spesielt, er det derfor kyss jeg sitter og skriver om. Virtuelle kyss, naturligvis, ettersom dette tross alt er et bransjemedium. For det meste.
Ja, for du tvilte vel ikke på at virtuelle kyss finnes? - Selvfølgelig gjør de det. Mange av dem, til og med. Noen av de bedre finner du på Virtual Kiss. Her kan du lese om innsendernes beste og verste kyss (20 nye legges ut hver dag!), du kan sende e-kyss til de du lengter etter, og du kan klikke deg fram til dagens kyssetips. Sistnevnte kan du forresten også få per e-post. Sånn bare for å sikre deg et jevnlig tilfang av inspirasjon, liksom.


Selv tror jeg egentlig at jeg har det motsatte problemet: For mye inspirasjon heller enn for lite. Noen ganger løper faktisk inspirasjonen helt av gårde med meg, og så blir jeg sittende og skrive om en liten vrøvle-site som dette, i stedet for å gi deg noe matnyttig som du kan bruke. En valutakalkulator, kanskje, eller de mest oppdaterte børskursene.

Men noen ganger så kan man bare ikke annet. Jeg lover deg noe nyttig og effektivt neste uke. Men i mellomtiden, legg fra deg jobben et øyeblikk og kyss noen i stedet! - Det er tross alt ikke hvert år det er sommer i September.

Til toppen