KORTNYTT

Gigabyte minnepinne fra 600 kroner

Kingston lanserer tre nye gigabyte minnepinner priset fra 600 kroner og oppover.

27. sep. 2004 - 14:55

Kingston tilbyr tre nye minnepinner med USB 2.0, alle med en kapasitet på 1 gigabyte.

Modellene DataTraveler II og DataTraveler II Plus har forhåndsinstallert SecureTraveler sikkerhetsprogram med private soner og passordbeskyttelse. DataTraveler II til 600 kroner inklusiv mva har lesehastighet på opp til 11 MB/sek og skrivehastighet på opp til 7 MB/sek. DataTraveler II Plus til 1200 kroner inklusiv mva når opp til 19 MB/sek lesehastighet og 13 MB/se skrivehastighet.

En tredje variant, DataTraveler Elite, skal være beregnet for «IT-avdelinger og virksomheter med store krav til datasikkerhet og overføringshastigheter.» Den er basert på Hi-Speed USB 2.0 med avansert sikkerhet og brukervennlige driftsrutiner, inkludert booting. Overføringshastigheter er på opp til 24 MB/sek les og 14 MB/sek skriv. Det medfølgende programmet TravelerSafe+ lar brukerne sette adgangskontroll for et privat lagringsområde der all informasjon krypteres i maskinvare etter 128-biters AES (Advanced Encryption Standard), slik at ingen andre kan lese data hvis enheten mistes eller stjeles. Utsalgspris inklusiv mva er 1500 kroner.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.