Gir ADSL-kunder gratis digital-tv

NextGenTel tar nye grep for å blidgjøre sine ADSL-kunder, og tilbyr fri tilgang til digital-tv.

NextGenTel tar nye grep for å blidgjøre sine ADSL-kunder, og tilbyr fri tilgang til digital-tv.

Digital-tv er ikke bare satellitt, kabel og bakkenett. Det er fullt mulig også å bruke bredbåndet, noe NextGenTel har testet over lengre tid. Bredbåndsselskapet har slitt med hakkete sendinger, men nå hevder bredbåndsleverandøren at teknologien er klar og skal kunne gi krystallklart digital-TV.

    Les også:

NextGenTel vil utnytte bredbåndet mot sine kunder for å gi dem muligheter for fri tilgang til digital-TV. Tilbudet gjelder alle NRK-kanalene inklusive distriktsendinger, tilgang til videobutikken direkte fra sofaen, og mulighet til å se TV-programmer når det passer.

Kundene må heller ikke betale for den digitale TV-dekoder, den låner de fritt fra NextGenTel. De som ønsker det kan også oppgradere til et stort mangfold av TV-kanaler.

- Den korteste og enkleste veien til digital-TV for våre kunder er via bredbåndet som allerede er i daglig bruk, sier administrerende direktør Olav Stokke i NextGenTel i en pressemelding.

Kundene kan fritt abonnere på flere kanalpakker, og på nyåret vil de få muligheten til å sette sammen egen TV-pakke. NextGenTel tilbyr også en såkalt personlig videoopptaker og HD-kanaler.

NextGenTels digital-TV tilbud heter NextTV, og leveres over ADSL 2+ bredbåndsteknologi som er tilgjengelig i NextGenTels nasjonale nett. Basert på ADSL Mega-serien kan kundene velge mellom ulike båndbredder som kan disponeres til Internett. Resten av båndbredden er satt av til TV-kanalene og bredbåndstelefoni.

Inkludert i pakken får ADSL-kundene med utstyr som overfører TV-signalene gjennom husets interne strømnett, og unngår dermed kabling.

  • NextTV Fri (kr 0,-):
  • NRK1, NRK2, NRK3, NRK distriktssendinger.
  • 10 digitale radiokanaler.
  • Tilgang til å leie filmer fra videobutikk med over 700 filmer fra SF Anytime og Cmore (Canal+).
  • Tilgang til å leie TV-programmer fra TV 2, CNN og Cartoon Network når det passer.

De som ikke er fornøyd med tilbudet i basispakken kan betale ekstra for å få en pakke med følgende kanaler:

  • TV 2, TV 2 Filmkanalen, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TVNorge, FEM, MTV, Discovery
  • Channel, CNN, BBC World, Jetix, Travel, Cartoon Network, TCM, Showtime, The Voice,
  • Animal Planet, SVT1, SVT2.

I tillegg kan man supplere med flere tilleggspakker, Canal + og TV 2 Sport.

Til toppen