Gir bort Gir bort $1.000 i timen til brukere av Messenger.000 i timen til brukere av Messenger

En kampanje for den ferdige MSN Messenger 6 starter denne uken. Microsoft gir bort 1.000 dollar i timen hver fredag for at brukere skal oppgradere raskere.

En kampanje for den ferdige MSN Messenger 6 starter denne uken. Microsoft gir bort 1.000 dollar i timen hver fredag for at brukere skal oppgradere raskere.

Men dessverre for deg - det er bare amerikanske brukere som tilfeldig trekkes ut blant de som er pålogget med Messenger 6.0 i 10 timer hver fredag fram til 15. august.

Selv om Microsoft var sent ute med å lansere produkter for øyeblikkelige meldingstjenester i et marked som lenge var dominert av ICQ, har Windows-innebygde Messenger forlengst passert alle konkurrenter i markedet med god margin. 100 millioner bruker Messenger i måneden, og markedet har en vanvittig kraftig vekst. Forrester Research sier at det vokser 30 prosent raskere enn epost-utbredelsen i startfasen.

Blant fordelene med den nye Messenger 6.0 fremhever Microsoft at den har flere personaliseringsmuligheter; 60 nye emotikoner, inkludert animerte; mulighet til å lage egne emotikoner; bakgrunnsbilder og muligheten til å presentere seg selv med bilde eller en figur; muligheten til å spille diverse spill online mot andre; en Logitech-utviklet webcam-tjeneste; en-klikks lagring av konversasjoner; integrasjon mot mobiltelefoner, PDA-er, MSN Direct klokker og Tablet PC'er.

Microsoft har også laget et nytt Messenger-nettsted som gir adgang til et bibliotek av bilder og verktøy, emotikoner, bakgrunner og figurer.

    Les også:

Til toppen