Gir bort Office til studenter

Så lenge skolen abonnerer, ifølge Microsoft.

Gir bort Office til studenter
Microsoft gir bort full Office 365-pakke til studenter, så lenge skolen abonnerer. Bilde: All Over Press

Alle skoler og utdanningsinstitusjoner som abonnerer på Office 365 ProPlus eller Office Professional Plus for ansatte og lærere, får nå gi bort Office 365 til studentene.

I praksis blir de nevnte abonnementene på Microsofts skybaserte kontorpakke utvidet til å gjelde alle tilknyttede studenter, uten ekstra kostnad.

Ordningen som er døpt «student-fordel» (Student Advantage) gjelder over hele verden. Ved innføring den 1. desember 2013 vil allerede minst 35.000 utdanningsinstitusjoner kunne gi bort programvaretjenesten til sine elever, skriver Microsoft i en kunngjøring.

Det er verdt å merke seg at tilbudet skiller seg fra øvrige gratis-pakker som både Microsoft og Google tilbyr utdanningssektoren, med henholdsvis Office 365 Education og Google Apps for Education.

Office-pakken med «student-fordelen» gir i tillegg til webutgaver også desktop-versjoner av programmer som Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher, Access, Lync og OneNote, lokalt installert på opptil fem enheter og tilgjengelig offline.

    Les også:

Les mer om: