Gir bort Office til studenter

Så lenge skolen abonnerer, ifølge Microsoft.

Microsoft gir bort full Office 365-pakke til studenter, så lenge skolen abonnerer.
Microsoft gir bort full Office 365-pakke til studenter, så lenge skolen abonnerer. (Bilde: All Over Press)

Så lenge skolen abonnerer, ifølge Microsoft.

Alle skoler og utdanningsinstitusjoner som abonnerer på Office 365 ProPlus eller Office Professional Plus for ansatte og lærere, får nå gi bort Office 365 til studentene.

I praksis blir de nevnte abonnementene på Microsofts skybaserte kontorpakke utvidet til å gjelde alle tilknyttede studenter, uten ekstra kostnad.

Ordningen som er døpt «student-fordel» (Student Advantage) gjelder over hele verden. Ved innføring den 1. desember 2013 vil allerede minst 35.000 utdanningsinstitusjoner kunne gi bort programvaretjenesten til sine elever, skriver Microsoft i en kunngjøring.

Det er verdt å merke seg at tilbudet skiller seg fra øvrige gratis-pakker som både Microsoft og Google tilbyr utdanningssektoren, med henholdsvis Office 365 Education og Google Apps for Education.

Office-pakken med «student-fordelen» gir i tillegg til webutgaver også desktop-versjoner av programmer som Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher, Access, Lync og OneNote, lokalt installert på opptil fem enheter og tilgjengelig offline.

    Les også:

Til toppen