Gir deg fast pris til Internett

Danske CyberCity lanserer en ny tjeneste som setter maksimalprisen på Internettregningen til 595 kroner hver måned uansett hvor mye du orker å surfe.

Danske CyberCity lanserer en ny tjeneste som setter maksimalprisen på Internettregningen til 595 kroner hver måned uansett hvor mye du orker å surfe.

FastPris heter CyberCitys nyeste produkt som selskapet mener vil fjerne alle dine bekymringer for telefonregningen. Du trenger nemlig ikke betale mer enn 595 kroner hver måned - eller 7140 kroner hvert år - uansett hvor lenge du måtte ønske å være knyttet til Internett.

Det forteller daglig leder og markedssjef i CyberCity Norge, Silje Brenna til digi.no.

Tjenesten gjør det mulig for Internett-brukere å koble seg til Internett så ofte man vil og nesten så lenge man vil uten å betale mer enn den faste prisen. CyberCity er sin egen teleoperatør og distribuerer derfor sin egen teletrafikk og vil ikke ta noen kostnader for tjenesten som minuttpris eller andre avgifter.

Brenna sier at dette ikke er et Always-On produkt, og at produktet bare gjelder IP-trafikk, men åpner for taletelefoni som går via Internett.

- Vi har systemer som sjekker aktiviteten på datamaskinen, og som bryter forbindelsen dersom det ikke foregår aktivitet på linjen over en viss tid. Da vil vi heller at kundene kobler seg av nettet og kobler seg på igjen senere. Vi tar ingen tilknytningsavgift, sier hun.

Brenna sier at hun tror hele prissystemet for Internett etter hvert vil basere seg på fastpris-prinsippet, og at CyberCity er først ute med dette i Norge.

Tjenesten omfatter trafikk via en vanlig forhåndsdefinert og privateid analog telefonlinje eller en ISDN-kanal som gir en kapasitet på opptil 64 kbit/s. Etter 1. mai vil CyberCity selge tjenesten for 995 kroner som en engangsavgift. Den eneste kostnaden som kommer i tillegg er selve abonnementsavgiften for å være knyttet til telenettet som fremdeles betales til Telenor.

CyberCitys FastPris-tjeneste inkluderer de ordinære tjenestene til selskapets Internett-kunder, som gratis support, WebMail, 10MB hjemmeside, 5 e-postadresser og FTP-Cache.

CyberCity Internet startet virksomheten i Norge for fire måneder siden og har vel 13.000 privatkunder og om lag 30 ansatte.

Til toppen