Gir gratis salgsverktøy til bedrifter

Nettstedet Fastinfo tilbyr gratis salgsverktøy på nett som skal finansieres av reklame.

Nettstedet Fastinfo ønsker å gi alle bedrifter lik tilgang til offentlig informasjon. Selskapet vil også legge press på regjeringa for å offentliggjøre skattelistene som åpent søk året rundt. Dette vil gjør samfunnet mer åpent, mener selskapet.

Hver dag vil derfor Fastinfo publisere alle nyetablerte firma med kontaktinformasjon som er offentlig, inkludert personopplysninger om daglig leder. Informasjonen kan gi et bedre beslutningsgrunnlag for bedrifter som ønsker å samarbeide med disse.

Som en drahjelp for bedriftene tilbyr Fastinfo.no, som ble offisielt lansert i dag klokken åtte, en gratistjeneste for næringslivet og det offentlige. Tjenesten gir mulighet for å lage alle mulige selekteringer på både nyetablerte og etablerte foretak, for deretter å eksportere alle opplysninger ut til Excel for videre internt bruk.

Det er produktet Fastinfo Professional som blir gratis tilgjengelig for næringslivet. Produktet er et B2B salgsverktøy som kan håndtere salgsaktiviteter mot nye og etablerte bedrifter, oppslag på nøkkeltall, innkjøp på leverandør, trender og offentlig servicefunksjoner.

Tjenesten skal hovedsakelig finansieres av reklameinntekter, og videreutvikles kontinuerlig, skriver selskapet i en pressemelding i dag.

Selskapet hevder å være et av Norges raskest voksende nettsteder for næringslivet.

Fastinfo har blant annet laget FastRate® som rangerer nyetablerte selskapet fra 1 til 100, hvor 100 er best. FastRate® er ment som et verktøy for å bruke salgsressursene mest mulig hensiktsmessig.

Gründeren bak nettsiden Fastinfo.no har også stått bak nettstedet Divineo.net som opererer i ni land.

Til toppen