TELEKOM

Gir WinPhone7 til alle ansatte

Microsoft er i det gavmilde hjørnet.

22. juli 2010 - 07:16

Microsoft gir bort en Windows Phone 7 til hver eneste av sine rundt 88.000 ansatte. Vi antar at gaven kommer når mobiltelefonen blir tilgjengelig senere i år.

Det går frem av en melding den velkjente Microsoft-kommentatoren Mary Jo Foley fanget opp og videreformidlet på Twitter.

Kunngjøringen kom i forbindelse med en gigantisk selgerkonferanse som Microsoft avholder for egne medarbeidere i Atlanta denne uken, bekrefter en Microsoft-talsmann overfor Seattle Times.

Om ikke annet gjør dette WinPhone7-plattformen umiddelbart til en langt større suksess enn det Kin-mobilen deres ble. Sistnevnte ble nylig vraket bare noen få uker etter lansering på grunn av katastrofalt dårlig salg.

Det er slett ikke uvanlig at teknologiselskaper gir bort nye produkter på denne måten, både for å skape blest og la ansatte være gode ambassadører overfor kunder og andre.

Apple var like gavmilde i forbindelse med lanseringen av den første iPhone-modellen i 2007. Steve Jobs ga den gangen bort en mobiltelefon til alle ansatte, samt deltidsansatte med minst ett års fartstid i bedriften.

Google ga også bort Nexus One til alle ansatte, eller en tilsvarende verdi i penger i de landene der deres smartmobil ikke var tilgjengelig. Dette var søkeselskapets julegave til de ansatte i fjor.

Forrige uke siden kunngjorde Microsoft at utviklerverktøyene til Windows Phone 7 er tilgjengelige i betaversjoner. Selskapet har allerede begynt å levere testtelefoner til utviklere.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.