JUSS OG SAMFUNN

Gisle Hannemyr risikerer tvangsoppløsning

Har vært oppslukt av arbeid, og glemte noen frister. Dermed sa revisor fra seg jobben.

22. apr. 2008 - 15:47

Gisle Hannemyr er en Norges få IT-kjendiser. Han underviser ved Universitetet i Oslo, skriver fagbøker om IT og deltar ofte i offentlig debatt om viktige IT-spørsmål.

Han er blant de få nålevende som har fått Rosings ærespris, og teknologisk grundighet. Like grundig har han ikke vært med formelle krav rundt sitt aksjeselskap.

- Jeg har hatt en litt for høy arbeidsbelastning det siste året, og har derfor oversittet endel frister, sier Hannemyr.

Det likte ikke revisoren, som sa fra seg jobben og dermed står selskapet hans uten revisor. Nå viser en kunngjøring i Brønnøysundsregisteret at selskapet risikerer tvangsoppløsing.

Hannemyr Nye Medier AS er selskapet han opprettet for å drive med foredrag og annen relatert virksomhet. Selskapet har imidlertid ligget dødt de siste tre årene, uten omsetning og uten utgifter.

- Jeg tar stort sett ikke betalt for foredrag. De foredragene jeg holder er stort sett i regi av universitetet eller personvernskomisjonen, sier Gisle Hannemyr til digi.no.

Hannemyr forteller at han heller ikke har belastet selskapet med utgifter, ikke engang mobilregningen, og at det i praksis ikke får noen konsekvenser hvis selskapet blir tvangsoppløst.

- Det er ingen gjeld i selskapet, men det er betydelige aktiva, sier Hannemyr.

Han forteller at pengene fra salget av Oslonett ble lagt inn i dette selskapet, og at han derfor må sette av litt tid for å rydde opp i dette.

Her er kunngjøringen om tvangsoppløsning.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.