Gjelsten & Co. ikke i mål med datadrift

Datadriftselskapet som Bjørn Rune Gjelsten og PricewaterhouseCoopers hver eier 50 prosent hver av, er lagt på is. Startskuddet skulle gå den 15. juni, til nå har lite skjedd.

Tidligere i sommer skrev digi.no om et selskap som finansmannen Bjørn Rune Gjelsten eier sammen med PricewaterhouseCoopers Consulting (PwC Consulting) . Gjelsten skulle inn i det brennhete ASP-markedet, og med seg hadde han konsulentselskapet PwC Consulting, som også er Gjelstens båtsponsor.
Les mer om Gjelsten og PwCs planer:
iGroup føler seg sviktet av Gjelsten
Gjelsten begynner med ASP
Da saken kom opp i Dagens Næringsliv uttalte Petter Kleppe, administrerende direktør i PwC Consulting, at prosjektet skulle lanseres den 15. juni. Men en måned etter denne dato har ingen ting skjedd.


- Våre planer om dette outsourcings-konseptet ligger på is nå, sier Kleppe til Dagens Næringsliv i dag. Men han vil ikke si at det brenner et blått lys for konseptet.

Petter Kleppe hadde følgene kommentar til digi.no. - Ingen kommentar.

PwC Consulting og Gjelsten eier hver femti prosent av selskapet Cross Holding AS, som skulle drive dette outsorurcings-prosjektet. Det ble og varslet om en tredje aktør som skulle være med, denne tredje aktøren er ikke kjent. Det melder Dagens Næringsliv.

Bjørn Rune Gjelsten har ved en tidligere anledning fortalt digi.no at de enda ikke hadde konseptet helt på plass, og at det var en del konseptuelle momenter som burde være på plass.

- Mange innenfor dette markedet er ikke helt sikker på hva de driver med, vi ønsker å være sikker på dette. Vi har heller ikke dårlig tid, sa Gjelsten til digi.no i en kommentar like før Grand Prix- løpet i Arendal forrige uke.

Det lyktes ikke digi.no å få kontakt med Gjelsten i dag tidlig.

Til toppen